Tramvia

La nova parada de Glòries s’estrenarà el 9 de maig. Foto: Miquel Vera/ACN

La nova parada de Glòries a les línies T4, T5 i T6 del tramvia entrarà en servei el pròxim 9 de maig en la seva ubicació definitiva, a davant del Disseny Hub de Barcelona. Al mateix dia deixaran d’estar operatives les parades de la Farinera i Glòries Meridiana, que seran desmantellades definitivament, segons han informat aquest divendres TRAM i l’Autoritat del Transport Metropolità.

A partir d’aquesta data, els combois s’aturaran a la nova parada en ambdós sentits i s’obrirà el pas de vianants al costat Llobregat. El pas senyalitzat permetrà als usuaris accedir a les andanes del TRAM i facilitarà l’intercanvi amb la sortida, a l’L1 del metro.

A la zona de Glòries, però, encara hi haurà obres d’urbanització i de part de la infraestructura i es mantindrà restringit el seu accés.

L’ATM i el TRAM recorden que aquesta actuació és una de les “fites clau” de la fase 1 de les obres de connexió del tramvia per la Diagonal, que preveu acabar els treballs d’infraestructura aquesta primavera i començar la circulació en proves de cara a l’estiu.

Durant els dies previs a la data d’obertura, TRAM durà a terme una campanya d’informació per alertar els usuaris dels canvis en l’àmbit de Glòries.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram