A mitjans de setembre va obrir les seves portes Roots&Rolls, un restaurant únic amb disseny nòrdic-industrial i amb un menú totalment elaborat amb ingredients d’arrels. Amb 400 m2, Roots&Rolls és el restaurant més gran de Barcelona amb un menú 100% vegetal.

La idea de Roots&Rolls va néixer quan els seus fundadors, Sandra de Jong (35, danesa) i Erik van Leeuwen (42, holandès), van notar que a Barcelona feien falta restaurants amb menús completament fets a base de plantes i que oferissin plats variats i diferents, en especial sushi.

De tota la seva oferta gastronòmica, destaca el sushi elaborat a base de plantes. Aquesta proposta diferencia per complet a Roots&Rolls, ja que aposta per deixar de banda els productes làctics, el peix i la carn per concentrar-se a combinar de forma original, atractiva i deliciosa ingredients vegetals. La qualitat dels ingredients és una de les raons d’orgull per al nou restaurant. Tots els plats són casolans, mentre que la majoria dels productes que es fan servir en l’elaboració dels plats són ecològics i, en gran mesura, obtinguts de productors locals.

Roots&Rolls va néixer amb l’objectiu d’oferir noves opcions als amants del sushi, el menjar saludable i, el més important, fer que el menjar vegetal sigui interessant per a tot el públic.

En els seus viatges arreu del món, Sandra de Jong i Erik van Leeuwen van conèixer diferents cultures i costums alimentaris més saludables. Això els va dur a decidir obrir un restaurant a Barcelona i introduir, en l’escena gastronòmica, noves formes de fer servir ingredients d’origen vegetal, amb plats deliciosos que sorprenen pel seu gust.

Sandra de Jong i Erik van Leeuwen són els responsables de dur a la ciutat comtal aquest concepte de restaurant, però asseguren que no hauria estat possible sense el suport de tot l’equip que hi ha al darrere del projecte. Compten amb un grup de persones provinents d’Holanda, Bèlgica i els Estats Units: Vincent van Leeuwen, Steve van Soest y Vinnie Wright, tots ells amb més de 15 anys d’experiència en el sector de l’hostaleria a Barcelona i de la cuina vegetariana.

Tot i que tots els seus plats són vegetarians, Roots&Rolls espera que qualsevol persona pugui sorprendre’s del seu enorme gust i passar una bona estona. “Tothom podrà gaudir dels nostres plats”, afirma Sandra de Jong, l’emprenedora danesa que hi ha darrere del projecte. De Jong afegeix que “Roots&Rolls és una opció saludable i innovadora per a l’escena gastronòmica de Barcelona i també interessant per a la gent que mengen carn i peix”.

El concepte Roots&Rolls està pensat per oferir una experiència acollidora i extraordinària a tots els seus comensals. El disseny nòrdic-industrial del restaurant plasma el concepte ‘hygge’, la filosofia de Dinamarca que proposa transformar els espais en llocs càlids i feliços per a tots aquells que els han de travessar. Per aquesta mateixa raó, el restaurant també centra els seus esforços a oferir un servei que permeti als clients notar que realment han viscut una experiència única i positiva. En aquesta línia, De Jong es mostra molt satisfeta i explica que “durant el primer mes hem tingut un feedback molt positiu i la gent està repetint”. Al mateix temps, afegeix que “entra molta gent amant de la carn i el peix però acaben sortint molt contents”.

Tot plegat fa que Roots&Rolls hagi arribat a Barcelona per oferir una alternativa saludable, accessible i deliciosa tant als barcelonins com als turistes. Els seus rotlles de sushi destaquen per combinar una gran varietat d’ingredients a base de plantes i estan fets per sorprendre pel seu gust i aparença extraordinària. Tot això en un local amb un marcat caràcter nòrdic en el seu disseny i el seu ambient respira calidesa i qualitat. Un lloc creat per gaudir d’una bona companyia, menjar de forma saludable i tastar una experiència diferent.

El restaurant està situat al carrer Consell de Cent 401 i té capacitat per a 120 comensals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram