roger sanchez

Roger Sánchez serà el pregoner de la festa major. Foto cedida

Tot a punt perquè comenci la festa major del Fort Pienc a partir de dijous i fins al 23 de juny. El programa d’activitats d’enguany l’ha coordinat l’Associació de Veïns i Veïnes del Fort Pienc amb la col·laboració de diverses entitats del barri. El resultat serà una seixantena de propostes per gaudir deu dies.

Una de les activitats més destacades de tota festa major és el pregó que inicia la celebració. En el cas del Fort Pienc se celebrarà dijous a les 20:30 h del vespre a la plaça del Fort Pienc i anirà a càrrec de Roger Sánchez, restaurador i veí del barri.

Més que un restaurant

Sánchez fa deu anys que hi viu i fa gairebé dos que va obrir el restaurant Bullanga, al carrer Diputació a tocar de la Monumental, i afirma que es va sorprendre quan li van dir que seria el pregoner, però que alhora li feia molta il·lusió. “La nostra intenció no és només donar menjar i beure, ens fem ressò de les activitats culturals i socials del barri i posem el nostre granet de sorra participant en les activitats que podem i amb l’Eix Fort Pienc”, explica Sánchez, imaginant els motius pels quals l’han escollit com a pregoner.

En aquesta línia, el restaurador afirma que per ell obrir un local ha de servir per “enfortir el teixit social del barri” per la deriva de “despersonalització que està vivint la ciutat últimament”. Per tot això, Sánchez explica que el seu pregó serà “festiu i reivindicatiu”.

Amb tot, la festa major també oferirà altres activitats destacades com les de cultura popular, que sempre té el seu espai a la festa amb les cercaviles de gegants o la diada castellera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram