Les cues són una imatge habitual a la Sagrada Família. Foto: Cristian López

Les visites a la Sagrada Família no paren de créixer. Fa poc s’ha conegut que el 2016 es va batre el rècord de visitants al temple, ja que la xifra es van enfilar fins als 4,5 milions. El 2015 hi va haver 3,7 milions de visites i el 2014 3,3 milions.

La xifra la va fer pública el president de la Junta Constructora de la basílica, Esteve Camps, durant una compareixença al programa sobre religió ‘Signes del temps’, de TV3. Cal recordar que la xifra donada per Camps només fa referència als visitants que entren al recinte. En aquest sentit, l’Ajuntament va publicar fa uns mesos un estudi que afirmava que el 80% dels turistes que van a la Sagrada Família només la visiten per fora. Així doncs, segons aquests càlculs municipals, la basílica té en total més de 20.000 milions de visites.

“ENTREVISTA CORDIAL”
Durant la seva intervenció al programa, Camps també va fer referència a la polèmica amb l’Ajuntament en relació a la llicència d’obres del temple: “Jo no tinc cap queixa sobre l’Ajuntament. El Patronat va demanar una visita amb els responsables d’Urbanisme i va ser una entrevista extremadament cordial, ens va rebre la tinenta d’alcalde Janet Sanz i vam dialogar amb ella. S’ha fet una comissió de treball per buscar la solució”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram