Masriera

Els veïns fa anys que lluiten perquè el Taller Masriera sigui un espai veïnal. Foto: Ajuntament

El veïnat de la Dreta de l’Eixample, amb el lideratge de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri, prepara una nova jornada reivindicativa per seguir reclamant que el Taller Masriera s’acabi convertint en un equipament veïnal. Se celebrarà aquest diumenge 25 de febrer i, en aquesta ocasió, serà de perfil esportiu, ja que es farà una matinal de ping-pong.

Des de l’entitat veïnal expliquen que l’objectiu de la jornada és “donar visibilitat als aspectes més lúdics” del barri i “fer una crida al veïnat perquè participi en la vida social de la Dreta de l’Eixample. Es tracta d’una acció que s’anirà repetint cada dos mesos “per tal de reivindicar els usos comunitaris d’aquest espai públic actualment en desús”, afegeixen des de l’entitat.

Cal recordar que ja fa molt de temps que la Plataforma Masriera treballa, conjuntament amb l’Ajuntament, per tal que aquest edifici històric “pugui ser un equipament cultural comunitari que alhora que preservi la seva memòria contribueixi a enfortir la vida associativa, cultural i social, al barri”.

Concurs de Cartells de la Festa Major

D’altra banda, segueix en marxa el Concurs de Cartells, convocat per la Coordinadora d’Entitats de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample i l’Associació de Veïns i Veïnes, per decidir quina serà la imatge de la Festa Major del barri d’enguany.

Es tracta d’una iniciativa que té el suport tant d’entitats com el Mercat de la Concepció, Norma Editorial i Cinemes Girona, com del mateix Ajuntament.

Tal com s’indica a les bases del concurs, aquesta iniciativa neix amb la voluntat de visibilitzar el talent artístic i la creativitat del veïnat i de l’alumnat de les escoles del barri.

Hi haurà un premi valorat en 300 euros per aquella proposta que millor sàpiga reflectir els valors i essència de la Festa Major amb només una única condició, que els participants no siguin artistes professionals. Fins al 30 de març es poden presentar propostes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram