La galeria reuneix fotografies del món del rock. Foto: Galeria Johnson

El número quatre del passatge del Rector Oliveras, entre els carrers Roger de Llúria i Bruc, és des de fa dos mesos i mig un punt de peregrinació obligatori per a tots els amants del rock.

Aquest petit passatge ha estat el lloc escollit per Philippe Delécluse, un editor francès amb una llarga experiència en el món de les grans agències de publicitat, i que fa vuit mesos que viu a Barcelona, per instal·lar-hi la Galeria Johnson. A l’espai s’hi exposen una cinquantena de fotografies sobre les principals icones musicals del rock i el soul -Iggy Pop, Davi Bowie, Lou Reed, B.B. King, Freddie Mercury…-, que es poden adquirir a partir de 300 euros.

Les fotografies, fetes per fotògrafs musicals de prestigi mundial, són, tal com explica Delécluse, l’eina que permet als amants del rock “comprar les seves memòries”. Delécluse explica que durant aquests dos mesos i mig, la galeria “ha rebut moltes visites” i afegeix que ja té programada per a finals de juny una exposició sobre els Beatles i una altra per a principis de setembre sobre el gènere Glam Rock.

HOMENATGE
El nom de la galeria ret homenatge a Robert Johnson, un els músics pioners del blues, mort als 27 anys, i que va influenciar a bandes com els Rolling Stones, Aerosmith, Led Zeppelin o al guitarrista Jimi Hendrix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram