L’Ajuntament va anunciar el passat 15 de setembre la seva intenció de fer un carril bici a la calçada de la Gran Via. El projecte preveu la implantació de carrils bici a la banda esquerra del sentit de circulació de vehicles en els dos laterals de l’avinguda.

El primer tram d’aquest nou carril bici, que l’Ajuntament preveu començar a fer en l’últim trimestre d’aquest any, serà entre els carrers Vilamarí i Aribau i connectarà amb els carrils bici que ja hi ha al mateix Vilamarí i a Calàbria, Comte d’Urgell i Muntaner.

Des del consistori expliquen que aquest nou carril bici té un doble objectiu: “Donar continuïtat al carril bici de la Gran Via, entre la plaça Espanya i la plaça de les Glòries i transformar la major part del carril bici ja existent, per tal de millorar la seguretat i el confort de la circulació de bicicletes, així com la dels vianants”.

CRÍTIQUES AL DE SARDENYA
D’altra banda, el nou carril bici del carrer Sardenya ja ha aixecat algunes crítiques entre els veïns. Tal com ha informat Betevé, alguns veïns s’han queixat que han d’interrompre el pas dels ciclistes per llençar les escombraries. L’Ajuntament ha dit que col·locarà els contenidors als xamfrans.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram