El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre tindrà lloc la setena Fira de Comerç al Carrer que organitza l’Eix Comercial Sagrada Família-Gaudí. També tindrà lloc la primera mostra d’entitats d’oficis tradicionals, un esdeveniment on artesans vinguts d’arreu del país organitzaran tallers per mostrar oficis tradicionals com el de torner, filador, cisteller o terrissaire.

“La idea és voler donar un caire cultural a la mostra comercial” explica a Línia Eixample Amor Garcia, presidenta de l’Eix Comercial Sagrada Família. L’objectiu d’aquesta fira és mostrar els assistents com es realitzaven algunes feines tradicionals mitjançant uns tallers amb artesans que treballaran en directe.

A més, també hi haurà inflables i jocs gegants per als més petits. En total unes 80 carpes, entre comerciants, entitats i artesans, ocuparan l’espai del carrer Provença, entre Castillejos i Marina. Aquesta fira busca dinamitzar l’àrea comercial, promoure l’activitat econòmica de la zona i crear un ambient festiu per apropar el comerç de proximitat als ciutadans.

“Hi ha nois que no saben com es fa la ceràmica, i aquí els hi explicarem” afirma Garcia, que també destaca que la decoració de la fira tindrà molt a veure amb la temàtica de principis de segle XX.