L’Ajuntament va anunciar el passat dia 13 una “destacada actuació” al carril bici de la Gran Via de les Corts Catalanes per tal d’impulsar-ne la millora.

En el marc del pla municipal l’Estratègia de la Bicicleta, l’Ajuntament preveu assolir, en el cas del carril de la Gran Via, dos objectius. D’una banda, explica el consistori en un comunicat, està previst “donar continuïtat al carril bici de Gran Via entre la plaça d’Espanya i la plaça de les Glòries, habilitant un nou carril en aquells trams on no existeix”, mentre que també es vol “transformar la major part del carril bici que ja existeix per millorar-ne la seguretat i confort de la circulació de bicicletes, així com dels vianants”.

VÍDEO POLÈMIC
D’altra banda, també relacionat amb la mobilitat en bici per la ciutat, el passat 10 de gener el col·lectiu ciclista Rock&Ride BCN va penjar un polèmic vídeo als seus perfils de Facebook i Instagram on es veia una desena de ciclistes circulant pel passadís de transbordament de l’estació de metro de Passeig de Gràcia.

Al vídeo es veu com els ciclistes avancen a una velocitat força alta i esquivant la gent que es troben de cara. A causa del rebombori creat, el col·lectiu va despenjar el vídeo al cap d’unes hores. TMB va anunciar que investigarà els fets.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram