El Palau Robert dedica una gran exposició per demostrar l’aportació d’elBulli a la gastronomia

Ferran Adrià i el seu cinc cops millor restaurant del món, elBulli, ja tenen la seva exposició al Palau Robert. Des del 2 de febrer de 2012 i fins al 3 de febrer de 2013, l’exposició Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat, mostrarà als amants de la bona cuina el talent i tota la capacitat d’innovar que el cuiner més influent de finals del segle XX i principis del XXI, ha aplicat en la gastronomia.

ACTIVITATS

En paral·lel a aquesta exposició, el Palau Robert organitzarà un programa d’activitats educatives adreçades a alumnes de primària, secundària, batxillerat, escoles d’hostaleria i universitats.

A part d’aquestes activitats formatives, el centre d’exposicions també realitzarà visites guiades i un cicle d’audiovisuals per a escolars i per al públic en general. També es farà la presentació de productes agrícoles amb denominació d’origen (PRODECA) i el Mòdul del màster Pensar l’art d’avui, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

ELBULLI FOUNDATION

El restaurant, que va tancar les seves portes al juliol, s’ha reinventat en elBulli Foundation, un centre d’experimentació i d’innovació gastronòmica que difondrà les seves creacions per Internet a partir del 2014.

El centre formarà anualment una vintena de xefs que estaran connectats des d’un any abans als projectes i que conservaran la seva plaça sempre i quan tinguin el talent suficient per formar part de l’equip.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram