agressió homòfoba

Nova agressió homòfoba amb quatre detinguts. Foto: Laura Busquets/ACN

La Guàrdia Urbana va detenir el passat 29 d’agost quatre persones per una agressió homòfoba i un robatori amb violència a un noi a primera hora del matí a l’Arc de Triomf.

Segons va explicar la Guàrdia Urbana, als quatre homes detinguts se’ls acusa de dos delictes d’odi i de robatori amb violència. El cos policial també va explicar que els agressors “van assetjar la víctima per la seva orientació sexual, la van sacsejar, van cometre altres actes vexatoris i després van tractar de prendre-li el telèfon mòbil”.

Després dels fets, la víctima va avisar la Guàrdia Urbana i va ser llavors quan la policia va detenir quatre persones del grup que va agredir el noi, a més de recuperar el telèfon mòbil que li havien robat.

La víctima va ser dirigida a l’Oficina per la No Discriminació, on sempre que ho vulgui, podrà rebre assistència jurídica. A més, l’Observatori Contra l’Homofòbia ha condemnat l’agressió i també ha ofert els seus serveis i el president de l’entitat, Eugeni Rodríguez, ha assegurat que “és molt important actuar contra les violències LGTB-fòbiques”.