persianes

Una de les persianes amb història vandalitzada.Foto cedida

L’agrupació de comerciants de la Dreta de l’Eixample, Coreixample, ha tornat a denunciar pintades a les persianes dels locals associats a l’entitat. La queixa neix perquè les pintades són a persianes que formen part de la iniciativa Persianes amb història, i perquè no és la primera vegada que passa.

Així ho ha fet saber el president de l’entitat, Xavier Llobet, qui ha lamentat que els comerços hagin de netejar la persiana del seu local “cada dos o tres mesos i pagant uns 300 euros”.

I és que el motiu principal d’engegar les Persianes amb història va ser per evitar “aquests actes vandàlics”. Aquest projecte consistia a fer un grafiti o una pintada a les persianes dels locals associats amb un disseny elaborat i que fos “maco de veure”, explica Llobet. “Al principi va ser un èxit, però amb el pas del temps els grafiters s’han tornat a animar a destrossar-nos les persianes”, lamenta un indignat Llobet. És per tot plegat que el president de l’entitat demana solucions immediates a l’Ajuntament.