URBANISME_El president del grup municipal del Partit Popular a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat a l’alcalde Xavier Trias i al patronat de la Sagrada Família que posin dates a la construcció de l’accés al temple des de la Diagonal.

El projecte de l’edifici ideat per Antoni Gaudí, que s’acabarà el 2026, contempla un passeig d’accés des de la Diagonal a la façana del carrer Mallorca. Actualment aquesta zona està ocupada per dues illes de cases i comerços que s’hauran d’expropiar i enderrocar.

Fernández Díaz recorda que només queden 13 anys per la finalització del temple i que per això cal començar a arribar acords amb els veïns i comerciants, per reallotjar-los i compensar-los. El líder popular reclama a Trias “que actuï i juntament amb el Patronat faci realitat que d’aquí a una dècada no només la basílica estigui finalitzada, sinó també tots els entorns de la Sagrada Família”.

Tal com recullen diversos mitjans, per la seva banda, l’alcalde Xavier Trias considera que és feina del Patronat de la Sagrada Família posar data als enderrocaments i decidir en quin moment aquesta actuació serà prioritària. Els veïns podrien ser reallotjats davant la façana del Naixement, al carrer de la Marina.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram