El Ple debatrà les possibles retallades. Foto: Twitter (@Francina_Vila)

El Districte celebrarà un Ple extraordinari el pròxim dia 25 de setembre, forçat pel Grup Demòcrata, ERC i PSC, per tal que Barcelona En Comú, amb el regidor Gerardo Pisarello al capdavant, aclareixi les possibles retallades que el districte podria patir durant aquest any i el que ve.

La sessió arribarà després que al juliol es conegués un document intern de l’Ajuntament on es contemplava una retallada de 107 milions a la ciutat, dels quals 6,1 serien a l’Eixample. Si es confirmés la retallada, significaria que el districte patiria una reducció del 14% de la inversió, ja que la partida estipulada és de 22 milions.

Segons es detalla en el document intern municipal, al qual Línia Eixample va tenir accés el passat juliol, les principals inversions afectades al districte serien la reurbanització de la ronda Sant Antoni, l’ampliació del Centre Cívic Golferichs, la remodelació i ampliació del Centre Cívic i l’espai per a la gent gran de la Sagrada Família i les obres de l’Escola Entença. D’aquestes inversions, la partida econòmica més gran és la de la ronda de Sant Antoni (4,5 milions d’euros).

El Ple arribarà després que el Districte de Sant Martí en celebrés un pel mateix motiu el dia 6, Horta-Guinardó ho fes el dia 12 i les Corts el dia 13. També ho va fer Sant Andreu (dia 18) i Gràcia i Ciutat Vella ho faran el 20.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram