Food market

El Food Market va aplegar unes 18 mil persones l’any passat al Teatre Nacional de Catalunya. Foto: All Those Food Market

Els dies 5 i 6 de novembre el Teatre Nacional de Catalunya acollirà de nou el festival All Those Food Market, un esdeveniment que reuneix emprenedors i artesans gastronòmics de Barcelona. Amb l’èxit de la primera edició, feta després de l’aturada que va provocar la pandèmia, el festival torna per celebrar aquesta tardor la seva segona edició.

Així doncs, l’esplanada de davant del Teatre Nacional serà l’escenari que aculli aquesta fira gastronòmica que viurà la presentació de projectes alimentaris de tota mena: des de gelats i dolços, a espècies i condiments passant per un tast de formatges suïssos. També es podran fer tallers com per exemple aprendre a preparar pastisseria saludable o fer kimchi i xucrut.

I com en l’edició anterior, la jornada anirà acompanyada de la presentació de projectes de cosmètica natural com és el d’espelmes artesanals. Tot plegat, acompanyat de música i una zona de joc i relax per a famílies.

Un festival que es podrà visitar el dissabte 5 de novembre d’11 del matí a 23 de la nit. I l’endemà, d’11 h a 20 h, sempre amb entrada anticipada al web del festival.