Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei va ser caçat circulant a 191 km/h en un tram de l’autovia A-7, al terme municipal de Tarragona, limitat a 100 km/h, segons van informar fonts de la policia catalana. L’agent infractor, que és un sergent dels Mossos destinat a Reus, està acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit per circular a una velocitat penalment punible.

Prohibició d’un acte amb trabucaires. La comandància de la Guàrdia Civil de la ciutat de Barcelona ha prohibit a l’Ajuntament de Castellar del Riu, al Berguedà, que doni la benvinguda al patge reial (el dia de Sant Esteve) i als Reis d’Orient (el dia de Reis) amb una actuació de la Colla de Trabucaires creada recentment.

Drogues amagades a les llaminadures. La policia ha intervingut gairebé 5 quilos de cocaïna que amagava un ciutadà colombià a l’interior de llaminadures, torrons, confits i altres dolços per evitar els controls de seguretat a l’aeroport de Barajas.

Un xip a la mà per deixar de fer servir claus. Fart d’haver de portar un munt de claus a la butxaca i usar-les per a tot, Joe Woollen, un ciutadà d’Austràlia de 28 anys ha decidit implantar-se a la seva mà dreta un xip d’identificació per radiofreqüència per posar fi al problema. Segons recull el diari The Sydney Morning Herald, el xip no requereix bateries, pot durar molts anys i es comunica amb un receptor connectat a les portes.