jardins sant pau camp

Render del projecte de reforma dels jardins de Sant Pau del Camp. Foto: Ajuntament

La Comissió de Govern de l’Ajuntament ha aprovat inicialment el projecte executiu per a millorar els Jardins de Sant Pau del Camp, al barri del Raval. S’invertiran 1,16 milions d’euros i s’actuarà sobre una superfície de 813 metres quadrats per crear una nova zona de jocs infantils, un nou espai amb plataforma en forma d’escenari i una àrea amb circuit d’ondulacions i ressalts.

El consistori preveu licitar les obres a partir d’aquest mes per poder començar els treballs el mes de setembre i finalitzar abans de l’estiu de 2025.

Tres nous espais

Es crearan tres nous espais. La zona de jocs infantils, de 257 metres quadrats, tindrà tres àmbits: tres lletres que formaran la paraula Pau en acer i perfils tubulars per jugar; l’àrea del tobogan, i l’àrea de la piràmide.

Al segon espai hi haurà una zona d’escena, amb la creació d’una plataforma en forma d’escenari a prop de la xemeneia que ja hi ha als jardins, la xemeneia de la Fàbrica de teixits Nicolau Tous i Soler, amb nivell de protecció C.

El tercer espai serà una zona de circuit, amb recorreguts longitudinals i un paviment amb una lleugera ondulació per propiciar el joc amb bicicletes o vehicles amb rodes, que connectarà amb les zones dels jardins reformades amb anterioritat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram