El Club Natació Atlètic-Barceloneta va debutar la setmana passada a la fase preliminar de la Champions League de waterpolo amb una victòria contra els croats del VK Primorje de Rijeka, per un ajustat 8 a 7. Els homes de Chus Martín van completar un gran partit contra un rival que no els va posar les coses fàcils.

El primer període del partit va estar molt igualat, amb fortes defenses d’ambdós equips i una gran actuació dels dos porters titulars. Això va provocar que aquesta part acabés amb només un gol, aconseguit pel local Marc Roca. Al segon quart del partit la duresa de les defenses va continuar, però el marcador es va obrir i al descans es va arribar amb un 4 a 3 a favor dels catalans. A la represa la igualtat va continuar al marcador, amb dos parcials de 2 a 2 als dos darrers quarts del partit.

Al final el gol inicial de Marc Roca va servir per guanyar el primer partit de la fase prèvia de la màxima competició del waterpolo masculí europeu.

L’Atlètic-Barceloneta va finalitzar en tercera posició de la darrera edició de la Champions de waterpolo, i un dels objectius d’enguany de l’entitat marinera és poder aconseguir el títol.