El centre d’operacions de la xarxa era al carrer d’en Serra. Foto: Google Maps

Els Mossos d’Esquadra van dur a terme el passat dimecres 6 de maig una operació d’envergadura contra el tràfic de droga al districte, principalment als barris del Raval i al Gòtic, que va acabar amb la detenció de 55 persones.

L’operatiu policial es va realitzar en desenes de pisos i comerços i en total es van fer més d’una trentena d’escorcolls. La policia catalana, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, va desplegar l’operació després de detectar una xarxa de ciutadans pakistanesos venedors de llaunes de cervesa que també es dedicaven presumptament a vendre tot tipus de droga (cocaïna, heroïna, marihuana, haixix i MDMA).

El centre d’operacions de la xarxa estava situat al carrer d’en Serra, on es van escorcollar quatre domicilis, i a la rambla del Raval. També es van fer escorcolls als carrers Regomir i Peu de la Creu i als municipis de l’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Farners, a la comarca de la Selva (Girona). Durant els escorcolls els agents van confiscar diferents quantitats de diners i de droga. Entre l’endemà i dos dies més tard els 55 detinguts van passar a disposició judicial. De moment el jutge instructor del cas ha decretat el secret de sumari.