Trias Giró Alsina

Trilla, Alsina, Trias i Giró. Foto: ACN

El candidat a l’alcaldia Xavier Trias ha celebrat avui un acte al costat de l’Hotel W per presentar les propostes de la seva candidatura en l’àmbit internacional. Ho ha fet acompanyat de Victòria Alsina, que ocupa el quart lloc de la seva llista, l’exconseller d’Economia Jaume Giró i el doctor Antoni Trilla.

Durant la seva intervenció, Trias ha reivindicat la potencialitat extraordinària que creu que té Barcelona. “Nosaltres ens ho creiem”, ha dit, al mateix temps que ha posat èmfasi en la vocació mediterrània, internacional i d’exercir capital de Catalunya.

Per la seva banda, Giró ha reclamat “rellançar” Barcelona “com a capital econòmica del progrés i el benestar de la Mediterrània” on els “emprenedors i innovadors se sentin còmodes”, mentre que Alsina ha promès que “la dimensió internacional serà una prioritat” del govern de Trias fent “diplomàcia de ciutat” per posar Barcelona al “servei del país”. “Seguirem el model de Mont-real, amb un consorci publicoprivat per promocionar la ciutat”, ha apuntat.