Els successos amb violència pel mig no s’aturen al districte després que recentment s’hagin produït tres nous casos d’apunyalament, dos al Raval i l’altre a la Barceloneta.

El primer va tenir lloc el passat dia 20 de setembre al Raval. Un noi de 20 anys va ser ingressat després de ser apunyalat al carrer de les Carretes. Tot i que va ser traslladat a l’hospital en estat crític, les ferides no van afectar cap òrgan vital i l’endemà al matí ja va ser traslladat a planta.

D’altra banda, quatre dies més tard un home va ser apunyalat durant una baralla que havia començat a l’interior d’un pis del carrer del Comte de Santa Clara, a la Barceloneta, i havia continuat a fora al mateix carrer.

Per últim, el dia 28, una altra vegada al carrer de les Carretes del Raval, un home de 25 anys va ser apunyalat amb un matxet de grans dimensions. L’agredit va ser traslladat greu a l’Hospital del Mar.

NOVA OPERACIÓ ANTIDROGA
Els successos relacionats amb Ciutat Vella no s’acaben aquí. El 20 de setembre la Guàrdia Urbana va desmantellar al Gòtic dos clubs cannàbics i un pis destinats a la venda de droga. En total van ser detingudes 13 persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram