La carpa que hi ha instal·lada a la plaça de les Caramelles. Foto: Twitter (@matilmartinez)

Des d’aquest matí estan en marxa al Raval els cribratges massius que fa la Generalitat per poder detectar persones asimptomàtiques de coronavirus. La previsió del departament de Salut és fer entre avui i dijous 1.500 proves PCR.

Les proves s’estan fent només en les seccions censals que han tingut un nombre de casos més elevats. El Raval Nord és la zona escollida i la gent s’ha de desplaçar fins al Casal de Gent Gran Josep Tarradellas, a la plaça de les Caramelles. El Raval és un dels barris de la ciutat amb una incidència més alta del virus, ja que entre el 22 de juny i el 26 d’agost es van registrar 959 casos per cada 100.000 habitants, quan la mitjana de Barcelona és de 622.

Concretament, les seccions censals que entren en aquest cribratge estan compreses entre ronda de Sant Antoni i els carrers de Paloma, Joaquín Costa, Guifré, Cardona, Sant Vicenç i Riera Alta i, d’altra banda, entre els carrers dels Àngels, Montalegre, Valldonzella, Tallers, Ramelleres, Bonsuccés, la Rambla, Hospital, Maria Aurèlia Capmany i Carme. Les carpes estaran obertes fins a les vuit del vespre.