obres ronda

Estat actual de les obres de la ronda. Foto: Línia Eixample

La reforma del tram de la ronda Sant Antoni on els últims anys hi havia la llosa, que ja s’ha començat a retirar, continua sent un tema de debat. Ara, però, la cinquantena d’entitats favorables a la pacificació total han començat a aplanar el terreny per accepar l’avantprojecte del govern municipal.

La novetat es va donar el 19 de gener, en roda de premsa, quan els portaveus de la Plataforma Propacificació de la Ronda Sant Antoni van anunciar el vistiplau al carril bus, al qual sempre s’havien mostrat contraris.

Tot i aquest pas, la plataforma va traslladar a l’Ajuntament una sèrie d’exigències que haurà de complir abans, com per exemple que estudiï alternatives perquè el bus deixi de passar per aquest tram de la ronda en un futur, i també l’eliminació de la proposta de carril bici que inclou l’avantprojecte del consistori per “reduir les barreres arquitectòniques”.

Tot plegat respon a la finalitat que sempre han defensat aquestes entitats: que la ronda sigui un espai d’estada per als veïns del Raval i de Sant Antoni.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram