Les semifinals de la Copa Catalunya de waterpolo 2013 ja estan definides. El pròxim cap de setmana coneixerem els dos finalistes de la competició que obre la temporada de waterpolo a Catalunya, i dos clubs del Districte, el CN Barcelona i el CN Atlètic Barceloneta, es poden trobar a la final masculina si derroten els seus respectius rivals de semifinals, el CN Mataró i el CN Terrassa.

Aquest cap de setmana van disputar-se els partits de tornada dels quarts de final, i els dos clubs de Ciutat Vella van desfer-se còmodament dels seus rivals. Pel que fa al CN Barcelona, va eliminar el CN Poblenou per un global de 26 a 23 a l’eliminatòria i s’enfrontarà al CN Mataró, mentre que l’Atlètic Barceloneta va desfer-se contundentment del CN Catalunya amb un global de 47 a 8 (17 gols a 3 a favor dels de Barceloneta al partit de tornada, i 30 gols a 5 a l’anada), i buscarà un lloc a la final amb el CN Terrassa.

El pròxim divendres 4 i dissabte 5 es disputaran tant les semifinals masculines com les femenines, i diumenge 6 tindrà lloc la gran final del campionat a partir de dos quarts de 12 del matí –en el cas de les noies–,i a la una del migdia –dels nois–.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram