Jordi Martí Galbis, en una imatge d’arxiu. Foto: Jordi Martí Galbis

Jordi Martí Galbis, cridat a ser el responsable de l’àrea de seguretat de Barcelona, si Xavier Trias és investit alcalde, ha acusat de deixadesa el govern en funcions i els ha exigit que actuïn contra “el repunt” del “top manta” i el retorn dels trilers a la ciutat. Per al regidor de Trias per Barcelona, Colau i Collboni s’han “relaxat” i tenen una “una actitud d’estar de sortida i menfotisme”.

En concret, Martí Galbis ha denunciat que “a Barcelona torna a haver-hi una implantació important de venedors il·legals al centre de la ciutat, lligats a la temporada turística”. Una cosa que considera “inadmissible”. També ha advertit sobre la tornada dels trilers: “És una pràctica il·legal i no és tolerable que tornin a aparèixer a la ciutat”, ha dit, tot recordant que aquest era un problema solucionat des de fa anys.

Batlle acusa Trias de fer política amb la seguretat

Per la seva banda, el regidor de Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, ha respost via Twitter a Martí Galbis acusant l’equip de Trias de “voler fer política amb la seguretat”. Batlle s’ha mostrat rotund al respecte: “És completament fals el que diu Martí sobre l’actitud de deixadesa i d’estar de sortida”. A parer seu, el que vol el partit guanyador de les eleccions és “fer valer una imatge del tot interessada i distorsionada de la tasca del govern”.