La reforma del Parc de La Barceloneta ja és una realitat. El passat dissabte 11 de maig va tenir lloc la festa d’inauguració per celebrar la renovació del parc, la instal·lació del nou Punt Verd i la remodelació del carrer Judici.

Durant tot el matí, els veïns van poder gaudir de diversos jocs, tallers, una exhibició de bitlles catalanes i un concert de la Raval’s Band. També van poder visitar l’exposició Continuem el cicle de la matèria orgànica, situada al mateix Punt Verd.

Les reformes al Parc de La Barceloneta han permès la creació de nous espais per practicar esport, per jugar i per a l’esbarjo dels gossos. Amb les obres realitzades s’ha aconseguit un parc molt més funcional, amb una reorganització del pas dels usuaris i amb tots aquells elements que els veïns hi trobaven a faltar i que ara permetran desenvolupar-hi activitat física, lúdica i social.

Pel que fa al carrer Judici, es tracta d’un dels eixos de connexió transversal del barri de La Barceloneta, que uneix la zona del passeig Marítim i la platja amb el passeig de Joan de Borbó. La reforma s’ha dut a terme per donar prioritat als vianants i potenciar-hi d’aquesta manera el tarannà d’eix viari.