El servei ha tornat a funcionar aquest estiu després d’un any. Foto: Ajuntament

El Bus Turístic s’ha tornat a posar en marxa aquest estiu després d’un any d’aturada per la pandèmia. Els responsables de la gestió d’aquest servei han aprofitat la pausa per millorar-lo amb diverses novetats.

Un dels canvis més rellevants és que s’han incorporat nous punts d’interès a les rutes del Bus Turístic: els barris de Sant Antoni i el Poblenou i la zona de la plaça de les Glòries. Aquesta novetat respon a l’objectiu de “reduir la pressió turística a la plaça Catalunya i el centre històric de la ciutat”, diuen des de l’Ajuntament.

A més de descentralitzat, el nou Bus Turístic també és més eficient. En aquest sentit, s’ha acordat la reducció de la seva freqüència de pas per garantir-ne una major ocupació, així com la modificació del seu sistema tarifari, passant de la tarifa d’un o dos dies naturals a la de 24 o 48 hores a comptar des del moment de la validació del tiquet.

Quant a la sostenibilitat del servei, s’ha apostat per fomentar l’ús del transport públic en les visites, acostant les rutes a estacions com les de Sants o la Sagrera. Per últim, hi ha el compromís que els nous vehicles que s’incorporin a la flota siguin menys contaminants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram