El Casc Antic viurà una edició diferent de la Festa Major. Foto: Ajuntament

El Casc Antic celebrarà una edició diferent de la seva Festa Major entre els dies 24 i 28 de juny. La celebració, condicionada pel coronavirus, inclourà diferents activitats pensades perquè des dels balcons, terrats o portals tothom la pugui gaudir.

Així doncs, la Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic anima els veïns a decorar els seus balcons i a fer-ho a partir de la tria d’un dels següents colors: groc, verd, blau o vermell. L’objectiu és que durant els cinc dies de la festa els balcons llueixin amb tota la seva esplendor.

El dia que concentrarà tots els actes serà el diumenge 28 de juny. La jornada arrencarà a les 10 del matí amb l’acte ‘Les pregoneres de Festa Major’, que consistirà en tres recorreguts pel barri durant els quals s’anirà pregonant el programa d’activitats. Entre les 12 i les dues del migdia serà el torn del vermut musical al Casc Antic, un acte que busca que els veïns que són músics toquin o cantin als balcons mentre la resta, també des dels balcons, fa el vermut. Per últim, a les nou de la nit començarà el sopar de germanor als balcons.