Barcelona Decideix, a la Barceloneta. Barcelona Decideix

“Esperançador i alliçonador”. Així va valorar Alfred Bosch, coordinador de comunicació de Barcelona Decideix, l’èxit assolit a la Barceloneta amb la campanya de vot anticipat que es va habilitar la setmana passada. Un 20,2% dels veïns van anar a les urnes en un sol dia, fet que ha estat molt ben valorat per l’organització, tenint en compte altres precedents de la Consulta. Al llarg del dia van votar 3.607 ciutadans, dels quals 1.586 no estaven censats a la Barceloneta. Dels que sí estaven censats (10.002) en van votar 2.021. La recollida de vots segueix i els sobres dipositats a les urnes continuaran intactes fins al 10 d’abril, quan sí que es podran escrutar els vots.

A Ciutat Vella la recollida continua amb molta força: durant dissabte i diumenge els punts habilitats al Mercat de Santa Caterina i al carrer Bisbe han recollit prop de 400 vots. El 28 de desembre, abans i després del partit de la Selecció Catalana, també s’instal·laran meses al Districte.

La prova pilot a la Barceloneta, a més, ha donat l’embranzida necessària per a la resta de Districtes que també s’han apuntat a la campanya de vot anticipat. Tota Barcelona ja ha engegat la campanya de recollida de vots. La major part dels districtes ja han fet la formació del voluntariat en vot anticipat i en total s’han repartit centenars de kits amb tot el material necessari per recollir vots.