L’Eix Raval alerta que només dos comerços no estan en traspàs a la rambla del Raval. Foto: Ajuntament

L’Eix Comercial del Raval ja fa setmanes que denuncia l’augment de la sensació d’inseguretat al barri. Un dels casos més simptomàtics és el que explica el gerent de l’entitat, Jordi Bordas, que explica que només dos comerços de la rambla del Raval no estan en situació de traspàs.

Aquest fet es deu, segons explica Bordas, a que hi ha “certs col·lectius a la rambla del Raval que s’han apoderat de la zona”. Bordas afirma que hi ha baralles durant el dia “inclús amb ganivetades” i això fa que tinguin “una sensació d’impunitat a la zona.”

Demanen solucions

L’Eix Raval també va denunciar fa uns dies “la reducció” de la pressió policial al barri, un dels motius pels quals creuen que ha augmentat la sensació d’inseguretat.

En aquest sentit, Bordas lamenta que “la prioritat de l’últim govern no ha estat la seguretat del barri”. És per això que ara que ja hi ha nou executiu municipal i un nou regidor, Albert Batlle, l’entitat ha demanat reunir-se amb ell per buscar solucions. “Entenem que no és un problema que se soluciona d’un dia per l’altre, l’únic que demanem al nou regidor és que ho solucioni”, conclou Bordas.