Els Mossos d’Esquadra van detenir el 15 de maig un traficant de drogues d’un narcopis del Raval per la violació d’una menor.

El dia abans la família de la menor, de 13 anys, havia denunciat la seva desaparició però l’endemà va tornar a casa. Els Mossos de seguida van poder localitzar el sospitós i detenir-lo, mentre que l’endemà van entrar al narcopis, situat al número 4 del carrer Cardona, per desmantellar-lo.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van detenir cinc persones el 21 de maig en una operació contra dos narcopisos del barri Gòtic que es feien servir per vendre droga a turistes. Els habitatges estaven situats al carrer Nou de Sant Francesc, 2 i al carrer dels Còdols, 13.

ACTUACIÓ DE DESOKUPA
Seguint amb els successos que tenen lloc al districte, a principis de mes la polèmica empresa Desokupa va desallotjar un grup de joves que ocupaven un pis del carrer de Lluís el Piadós, al barri de Sant Pere, que havia estat reformat feia molt poc. Els Mossos no l’havien pogut desallotjar perquè no havien pogut acreditar el temps que feia que estava ocupat quan es va presentar la denúncia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram