collboni barcelona oberta

Imatge de la trobada de Barcelona Oberta amb Collboni. Foto: Twitter (@BarcelonaOberta)

Jaume Collboni ha passat pel cicle d’esmorzars que organitza Barcelona Oberta amb els alcaldables a les eleccions. En aquesta trobada, el candidat del PSC ha declarat que “Ciutat Vella no acaba de recuperar-se de la pandèmia”. Sobre el districte, Collboni ha continuat dient que “el cor de la ciutat està malalt” i és per aquest motiu pel qual aposta “reeditar el gran pacte dels anys 80 per reactivar el centre de la ciutat”. En aquest sentit, ha acabat afirmant que la reforma de la Rambla “és una gran oportunitat per recuperar el passeig per a la ciutadania”.

Collboni també ha repassat l’actualitat comercial de la ciutat tractant temes com ara les terrasses. Sobre aquesta qüestió, ha dit que “les terrasses són un exemple de la nostra forma de vida”, però que “han d’estar regulades per una taxa per ús d’espai públic i en acord amb el sector”.

Finalment, Collboni també ha remarcat l’aposta per l’ampliació de l’aeroport que seguirà defensant si és alcalde. “Barcelona ha d’estar més i millor connectada per estar al nivell de les grans ciutats”, ha dit. Per assolir aquest objectiu, ha insistit que “cal ampliar l’aeroport”. En paral·lel, també ha acusat els comuns i Esquerra d’apostar pel decreixement turístic. “No hi ha alternativa al creixement econòmic que plantegem nosaltres”, ha sentenciat referint-se també a l’aposta pel turisme de major poder adquisitiu que fa el PSC.