Una de les concentracions feta aquesta setmana. Foto: Twitter (@CAPGoticNouJa)

Els professionals del Centre d’Atenció Primària (CAP) del Gòtic no poden més i exigeixen una solució a la manca d’espai de l’equipament que, asseguren, els impedeix fer bé la seva feina. El CAP es va inaugurar l’any 2000 i està ubicat a la planta baixa d’un edifici de l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació, al passatge de la Pau.

La seva reivindicació ve de molt lluny però aquest mes de juny han decidit fer un pas més. Des de la plataforma ‘CAP Gòtic Nou Ja!’, integrada per personal mèdic i veïns que en són usuaris, han avisat que no descarten tancar el CAP a partir del 22 de juny si no tenen una solució provisional sobre el nou espai que reclamen. Des de la plataforma asseguren que “hi ha espais públics buits i disponibles per estudiar-hi la ubicació del nou CAP”. Concretament, parlen l’antiga Foneria de Canons, l’edifici adjacent a Correus i la comissaria de la Policia Nacional de Via Laietana. El primer és propietat de la Generalitat i els altres dos de l’Estat.

CONCENTRACIONS
Per fer visible la seva protesta, ‘Cap Gòtic Nou Ja!’ ha celebrat aquesta setmana tres concentracions ­–amb un centenar de persones cada dia­– a la plaça Sant Jaume, on els manifestants van reclamar el nou CAP amb diferents consignes i pancartes.