carrega descarrega

Aquesta nova mesura comporta també el repintat dels espais destinats a les places de càrrega i descàrrega. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament canviarà a partir de juny els horaris de càrrega i descàrrega al barri Gòtic. De dilluns a dissabte hi haurà dues franges horàries per a aquest tipus d’estacionament: de 8 h a 12 h i de 14 h a 16 h.

Segons el consistori, aquesta modificació s’ha consultat als veïns, comerciants i transportistes amb qui, diuen, han coincidit en “avançar l’inici de l’horari de repartiment per abastir els establiments de producte fresc a primera hora del matí”. També assegura que es respecta l’hora de sortida de les escoles i s’evita l’hora punta del trànsit de tarda.

Les places es mantenen

Aquesta nova mesura comporta també el repintat dels espais destinats a les places de càrrega i descàrrega, tant a l’interior dels barris del Gòtic i Nucli Antic, com als espais perimetrals. Pel que fa a les places delimitades al barri Gòtic, es mantenen 240 places interiors i 42 places perimetrals, i al Nucli Antic, 68 places interiors i 99 de perimetrals.

L’horari per a les places perimetrals es manté en la franja horària de 7 h a 20 h o de 8 h a 20 h en funció de l’emplaçament, mentre que el carril multiús existent al Nucli Antic mantindrà el seu horari de 10 h a 17 h.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram