Junts mobilitat Raval

Un moment de la trobada celebrada ahir. Foto cedida

Junts per Catalunya va celebrar ahir al Casal de Barri del Raval un acte amb representants veïnals i del sector del comerç per debatre sobre el nou pla de mobilitat del barri que el consistori ha posat en marxa recentment.

La trobada va servir per elaborar un catàleg de mesures que des de Junts creuen que servirien per millorar el pla de l’Ajuntament, que principalment es caracteritza pel canvi de sentit aplicat en una quinzena de carrers del barri, per la restricció de l’horari d’accés a l’interior de la trama interior del Raval i per l’ampliació de les zones de càrrega i descàrrega. I és que la formació que lidera Artadi assegura que el pla “està provocant queixes generalitzades de comerciants, de veïns i d’entitats que operen al barri”. “S’està imposant un Pla de Mobilitat als veïns del Raval”, afirma la cap de files del partit.

De fet, a la darrera Comissió d’Economia i Hisenda, Junts ja va reclamar al govern municipal quins informes i quins estudis havien fet previs a la implementació del nou pla de mobilitat. I, a banda, la formació també alerta que les obres que hi ha previstes durant els pròxims mesos a la Rambla i a la Via Laietana poden portar problemes relacionats amb la mobilitat.