Els jugadors del Barceloneta, durant la recepció a la Generalitat. Foto: CNAB

Parlar de la Final Eight a finals del mes de novembre, quan ni tan sols s’ha tancat la primera volta de la fase de grups de la Champions League pot semblar una bogeria… però l’Atlètic Barceloneta ha aconseguit, amb els seus resultats, encarrilar el seu passi cap a la final de la fase, que es jugarà a Gènova entre els dies 5 i 7 de juny de l’any que ve.

Els de Chus Martín han guanyat quatre de les cinc primeres jornades de la màxima competició europea amb l’afegit que només un d’aquests enfrontaments ha estat a la piscina de Sant Sebastià. Els dos darrers enfrontaments continentals de l’any seran el dia 3 de desembre contra el líder del grup, l’Olympiakos, a casa, mentre que 10 dies més tard els mariners visitaran la piscina del Jadran Split.

A la Divisió d’Honor, un cop superat el derbi del passat dissabte 23, l’equip tancarà el mes amb un derbi contra el CN Sant Andreu el dia 30, mentre que l’últim partit domèstic de l’any serà el 7 de desembre a Tenerife.

Per altra banda, els jugadors internacionals del club van ser rebuts a la Generalitat el passat dia 14 pel subcampionat en el Mundial de Gwangju de l’estiu.

EL CNB TANCA UN GRAN 2019
Per la seva banda, el CN Barcelona tancarà un 2019 més que notable amb dos partits de lliga. L’últim d’aquest mes serà a la piscina del Canoe el dissabte 30, mentre que el 2019 arribarà a la seva fi a la Nova Escullera el 7 de desembre contra el Mataró.