La Nova Escullera serà l’epicentre de la competició. Foto: CNB

La Nova Escullera del Club Natació Barcelona es convertirà en l’epicentre del millor waterpolo estatal a partir del divendres 27 de febrer i fins al diumenge 1 de març amb la celebració de la Copa del Rei, una competició que coorganitza el club de Ciutat Vella conjuntament amb la federació espanyola (RFEN).

El sorteig, que va tenir lloc el passat dijous 19 de febrer a l’Antiga Fàbrica Damm, va encreuar el CN Barcelona –l’amfitrió– amb el Real Canoe madrileny i l’Atlètic-Barceloneta amb el CE Mediterrani. Tots dos partits es disputaran el divendres 27 a un quart de quatre de la tarda i a dos quarts de nou del vespre, respectivament, a la piscina de l’Escullera. Les semifinals i la final es disputaran el dissabte 28 i el diumenge 29, respectivament.

“El CN Barcelona és un club històric del waterpolo espanyol amb el qual la federació sempre hi ha col·laborat”, va assegurar durant el sorteig, Fernando Carpena, president de la RFEN, el qual va voler agrair “l’esforç i dedicació perquè la competició sigui un espectacle”.

Pel que fa als dos equips que representaran Ciutat Vella a la competició, tant l’Atlètic-Barceloneta com el CN Barcelona afronten el torneig del KO amb diferents sensacions. A la lliga, el principal objectiu dels mariners és retallar distàncies amb el líder, el CN Terrassa, mentre que el CNB vol ampliar el seu marge amb els equips de la zona baixa de la classificació. En aquest sentit, una bona actuació a la Copa pot insuflar moral als dos representants del districte.