El Barceloneta fa un fitxatge de primer nivell amb Bodegas. Foto: CNAB

L’estiu és, tradicionalment, una època de mercat de fitxatges i, mentre es disputa la Copa del Món, tant el CN Barcelona com l’Atlètic Barceloneta van fent feina de cara al curs que ve.

El Barceloneta va ser el primer que va moure fitxa amb l’arribada de Milan Aleksic el mes passat, però d’aleshores ençà, els vigents campions de lliga i Copa també han incorporat l’internacional italià Michael Bodegas, procedent del Pro Recco, i el boia sevillà Miguel de Toro, que arriba del Mediterrani. El CNAB també ha renovat peces clau com Alex Bustos o Alberto Munárriz.

El Barcelona, però, no s’ha quedat enrere per preparar una temporada exigent, amb competició europea inclosa. Malgrat perdre Edu Lorrio (que marxa al Sabadell), l’equip de Toni Esteller s’ha reforçat amb noms com Alejandro Idarraga i Sergi Trilles (els dos procedents del CN Catalunya), Pere Estany o Lukas Duric.

TRIOMF PER AL CNB JUVENIL
Per altra banda, la temporada 2018-19 va acabar amb un darrer enfrontament entre els dos equips de la Barceloneta… que va caure per al bàndol cenebista.

En la final del Campionat d’Espanya de la categoria juvenil, que es va disputar el passat diumenge 14, el CNB va rematar una extraordinària campanya vencent la gran final contra els seus veïns (9-7).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram