Els dos equips del districte jugaran la Copa del Rei. Foto: CNB

L’Atlètic Barcelona i el CN Barcelona van tancar la primera volta de la Divisió d’Honor durant el primer cap de setmana d’aquest mes. Els dos equips del districte han aconseguit, un any més, classificar-se per a la Copa del Rei (que es jugarà a Sabadell a finals del mes que ve i que per primer cop en molts anys reunirà els vuit equips catalans de la categoria), els de Chus Martín com a líders invictes i els de Toni Esteller després d’haver completat la primera meitat del curs en la quarta posició.

Els equips descansaran fins a principis del mes de febrer (el Barceloneta tampoc afrontarà més cites continentals fins al segon mes del 2020) ja que el protagonisme absolut del waterpolo durant el mes que ve se l’emportarà el Campionat d’Europa, que es disputarà a Budapest.

Caldrà estar atent, doncs, a la convocatòria que el seleccionador espanyol, David Martín, anunciï de cara a aquesta competició, ja que en les darreres cites, bona part del combinat estatal procedia de les plantilles dels dos conjunts de la Barceloneta.

RECONEIXEMENT PER A PERRONE
Per altra banda, dos dels jugadors de l’Atlètic Barceloneta, Felipe Perrone i Dani López Pinedo, figuren entre els 10 millors dels The Total Player Awards, uns premis que es lliuren per les votacions de públic, experts i periodistes. Perrone va ser el tercer que més vots va rebre, mentre que el porter va ser desè.