bandera trans

Foto: Alexander Grey/Unsplash

El Dia Internacional de la Visibilitat Trans es commemora el 31 de març i és per aquest motiu que el Consell LGTBI del Districte de Sant Andreu i les entitats del barri del Bon Pastor han organitzat diverses activitats en col·laboració amb els serveis i equipaments del territori per celebrar-ho. Tot plegat, sota el títol Som joves, i què?.

El 6 d’abril, de les 12 a les 22 hores, la plaça Robert Gerhard i el Centre Cívic del Bon Pastor acolliran tota mena de trobades culturals dedicades a l’experiència trans. L’objectiu és crear un lloc de trobada i de celebració de la identitat per a les persones trans, així com apropar la seva realitat a la ciutadania.

Per una banda, a partir de les dotze del migdia hi haurà la fira d’entitats, amb la presència d’associacions com ara Chrysallis, Euphoria o TransFamilies, entre d’altres.

A més, es podrà gaudir d’una fira de llibres i d’artesania capitanejada per les llibreries LGTBI+ Antinovs i Acció Perifèrica.

Altres activitats que es desenvoluparan a la plaça durant tot el dia seran el taller de bosses, la Biblioteca Vivent Trans i el cafè-tertúlia i els tallers per a famílies i infants, amb contacontes, pintures per a la cara i tota mena de jocs infantils.

Per acabar la jornada, de les 20 a les 22 hores, el Centre Cívic del Bon Pastor celebrarà un acte de poesia no binària acompanyada de l’actuació musical Trans.

Contingut elaborat amb la col·laboració de:

Logo Ajuntament Barcelona

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram