Vicenç Bailón

Vicenç Bailón és la tercera generació de la Carnisseria Marina del Mercat d’Horta. Foto: Carnisseria Marina

Vicenç Bailón porta més de mitja vida al capdavant de la Carnisseria Marina del Mercat d’Horta. Ell és la tercera generació d’aquest negoci, que va néixer amb la seva àvia al capdavant a l’aleshores Mercat de la plaça Eivissa.

Quin és el secret que explica que el negoci funcioni des de fa tants anys?
El més important és la qualitat del producte, ja que la gent d’Horta ho valora molt. Després l’atenció a la clientela. Quan jo vaig agafar el negoci, després de la jubilació de la meva mare, entre els clients ja hi havia moltes amistats. Això és molt important.

Formar part del Mercat d’Horta és un valor afegit?
Sí. Horta ha anat creixent molt, però el mercat encara és un reducte on la gent es coneix. Pot venir-hi una veïna, per exemple, que t’explicarà la seva vida perquè ens coneixem. En canvi, la mateixa veïna potser del seu edifici no coneix gaire ningú. És un lloc on hi ha caliu i proximitat que també fa una funció social.

I el futur de la carnisseria quin serà?
De moment anirem al nou mercat. Això vol dir que seguim [somriu]. A mi em queden quatre anys per jubilar-me, però en treballaré més, ja que a la meva dona, que també treballa a la carnisseria, encara n’hi queden nou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram