llums Nadal

#RavalKm0 aposta per uns llums de Nadal més comunitaris. Foto: Tot Raval

El projecte social de #RavalKm0, amb la col·laboració de La Traginera-Comunalitat Ciutat Vella, il·luminarà per primer cop balcons i finestres amb els seus llums de Nadal inspirats en fotografies del barri. El projecte posarà a disposició de manera temporal i gratuïta a particulars, comunitats de veïns, entitats i comerços de Ciutat Vella els 100 arcs de llum que han dissenyat per replantejar el model d’il·luminació nadalenca de la ciutat.

En declaracions a betevé, Sara Jaramillo, de La Traginera, critica que els projectes socials i comunitaris quedin fora del model que impera a la ciutat. “Amb aquesta proposta s’aconsegueix que els llums de Nadal siguin un bé comú urbà”, acaba dient.

Amb tot, l’Ajuntament ja ha anunciat que l’enllumenat de Nadal a la ciutat s’estrenarà el pròxim 23 de novembre i s’allargarà fins al 6 de gener en els mateixos horaris que l’any passat, de diumenge a dijous de dos quarts de sis de la tarda a les deu de la nit i els divendres i els dissabtes fins a les onze.