La tapa torna a ser l’estrella a Sant Antoni. Foto: Tapantoni

Sant Antoni es consolida, un any més, com un dels epicentres de la tapa a la ciutat. I és que des del passat dia 11 i fins al 27 de novembre Sant Antoni Comerç celebra el seu ja tradicional Tapantoni de tardor.

Enguany hi participaran un total de 47 establiments que oferiran una tapa més una beguda per 2,50 euros i un menú especial de 25. Els bars i restaurants participants han distribuït entre els seus clients un mapa desplegable amb el plànol del barri i els locals adherits a la ruta de tapes per excel·lència del districte. Com a novetat, enguany el desplegable també assenyala els establiments que accepten gossos a l’interior o a la seva terrassa.

Com sempre, el Tapantoni compta amb dos concursos. Per una banda, els visitants podran votar l’establiment que els ha ofert la millor tapa o menú. Per altra banda, l’eix insta als comensals a penjar fotografies de la ruta a Instagram.

D’aquesta manera, el Tapantoni, expliquen des de l’associació, “convida a fer un tomb per Sant Antoni, un barri comercial per excel·lència”.

Per tal d’agrupar la informació sobre la ruta, Sant Antoni Comerç ha habilitat una web www.tapantoni.com.

UN COLOR DE BARRI
Per altra banda, Sant Antoni Comerç està treballant en un acord amb el consistori per repintar les persianes de les seves botigues amb un color similar al de la façana del mercat i convertir-lo en una marca del barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram