El 80% dels assistents han estat barcelonins. Foto: Marta Bacardit

La part baixa de la Rambla va tornar a ser entre el 8 i l’11 de juny el millor aparador de la gastronomia local de la mà de Tast a la Rambla, la consolidada fira culinària que enguany va rebre més de 600.000 visites, el 80% de les quals de veïns i veïnes de la ciutat.

D’aquesta manera, les jornades gastronòmiques repeteixen la xifra de visites de l’any passat.Durant quatre dies el públic va poder gaudir de l’oferta d’una cinquantena de restaurants i pastisseries de la ciutat que van presentar les seves propostes. En total, els organitzadors xifren en 100.000 les degustacions que es van fer durant l’esdeveniment.

Per tot plegat, els organitzadors del Tast a la Rambla valoren de manera molt positiva l’edició d’enguany. “S’han complert totes les expectatives previstes d’assistència i de la resposta ciutadana”, afirmen des d’Amics de la Rambla i el Grup GSR, organitzadors de la mostra gastronòmica.

Pel que fa a les tapes, la més venuda va ser la d’agnolotti del plin amb tòfona negra de Cecconi’s, seguits pel Bao Ho Chi Minh del Bao Bao i el pop a la brasa del restaurant Monvínic.

Per altra banda, el Tast a la Rambla ha tornat a comptar amb 20 persones procedents del Casal dels Infants del Raval, així com amb 45 alumnes del CETT, l’escola de turisme, els quals han col·laborat tant a cuina com a l’àrea de servei.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram