Raima factura 3 milions d’euros l’any. Foto: Twitter @RAIMA_1986

La papereria Raima ha guanyat recentment el Premi Nacional de Comerç que atorga la Generalitat. L’empresa La Carpeta i el Paper, propietària de la botiga del carrer Comtal, ha rebut 10.000 euros per haver dut a terme l’ampliació de l’establiment. Enguany és el primer cop que el guardó inclou dotació econòmica, una novetat que respon a la voluntat de fomentar les iniciatives emmarcades en el comerç de proximitat.

Després d’una reforma ambiciosa, Raima va estrenar nou aspecte a finals de l’any passat. Amb més de 1.400 metres quadrats distribuïts en sis plantes, es va convertir en la papereria més gran d’Europa.

El Departament d’Empresa i Coneixement ha destacat la capacitat que ha tingut la papereria, fundada fa més de tres dècades, “d’adaptar-se amb èxit a l’era de la digitalització, gràcies a l’aposta per la qualitat i el kilòmetre zero”. Actualment, una quarantena de persones treballen a l’establiment, que té una facturació anual d’uns 3 milions d’euros.

Aquesta és la 19a edició del Premi Nacional de Comerç. L’entrega dels guardons es farà el dia 27 al Palau de la Generalitat, en un acte que estarà presidit pel president Quim Torra i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram