Musclada Barceloneta

La iniciativa es va fer a la plaça del Poeta Boscà. Foto: Ajuntament

La plaça del Poeta Boscà, situada a davant del Mercat de la Barceloneta, va ser el passat dissabte 18 de juny l’escenari del tret de sortida del cicle gastronòmic ‘Tasta’M’, que en els pròxims mesos s’estendrà amb diferents accions a altres mercats de la ciutat. En el cas de la Barceloneta es va fer un esdeveniment molt adequat per al barri mariner: una musclada popular. Així doncs, es va reivindicar la tradició del barri de menjar musclos a les revetlles d’estiu i, a més, es va recordar el paper dels mercats com a proveïdors de productes frescos i de temporada.

El cicle gastronòmic ‘Tasta’M’ va arrancar el passat 18 de juny a la Barceloneta

Està clar que un esdeveniment com aquest, que té els musclos com a protagonistes, és més divertit si està acompanyat de música. En aquest cas, va animar l’ambient una furgoneta amb DJ i un grup de música que va fer un recorregut pel mercat i després va oferir un concert a la plaça Poeta Boscà.

El cicle ‘Tasta’M’ consta de quatre accions més que s’aniran fent fins al juny del 2023 en altres mercats de Barcelona. Es faran en el marc de les festes de la Mercè, la Castanyada, el Carnaval i Sant Joan. La idea és fer activitats als voltants dels mercats per tal de vincular-los millor amb el seu territori i omplir de vida i goig tant els barris com els mateixos mercats.