Nou Lidl Nou Barris

El nou establiment compta amb una superfície de venda de més de 1.200 metres quadrats. Foto: NAL3 Comunicació / ACN

El nou supermercat, que té un horari comercial de 09:00h a 21:30h -de dilluns a dissabte-, disposa de més de 1.200 m² de superfície de vendes (dividida en dues plantes) on els productes frescos tenen un alt protagonisme i es complementen amb diferents referències regionals, com fruites i verdures, embotits i carn, entre altres.

En el marc del compromís de Lidl amb la sostenibilitat i la reducció de les emissions de CO₂ per minimitzar l’impacte ambiental del seu negoci, l’immoble disposa també de diverses mesures de sostenibilitat com il·luminació LED i gestió de domòtica, entre altres.

Compromís amb el proveïdor català

L’ensenya manté des de fa anys un fort compromís amb el desenvolupament de la indústria agroalimentària catalana. En aquest sentit, en la seva aposta per posar en valor el producte local i reforçar així el seu suport al teixit empresarial i a l’economia regional, el 2021 la companyia va posar en marxa una nova iniciativa a les seves botigues de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer la seva gamma de productes d’origen local i incentivar el seu consum.

Sota el segell distintiu ‘És d’aquí, és bo’, Lidl identifica els articles regionals que comercialitza en els seus establiments catalans perquè els consumidors puguin identificar de manera senzilla les referències d’origen local i molt típiques de la regió.

Així mateix, el passat mes de juliol, Lidl va formalitzar el seu acord de col·laboració amb la Federació catalana DOP-IGP per potenciar també els productes amb distintiu de qualitat de Catalunya i posar en valor el producte del territori.

Aposta per Catalunya

La inauguració d’aquest nou espai comercial a la ciutat de Barcelona reflecteix, una vegada més, l’aposta de Lidl per Catalunya, on la cadena porta prop de 30 anys generant riquesa. Gràcies a la seva activitat, la cadena de supermercats ja aporta uns 1.150 M€ anuals al PIB català (un 0,56% del total autonòmic), sent ja responsable de més de 23.800 ocupacions directes, indirectes i induïdes (un 0,69% del total autonòmic), segons dades de PwC.

Lidl compta en l’actualitat a Catalunya amb més de 120 establiments, les seves oficines centrals, una plataforma logística -a Montcada i Reixac (Barcelona)- i uns altres dos magatzems en projecció.