La Montañesa continua a la zona alta de la taula. Montañesa CF

Malgrat la bona arrencada que la Montañesa va tenir en el seu debut a la Tercera Divisió, molts aficionats creien que l’equip de Nou Barris no aguantaria el ritme i aniria perdent pistonada a mesura que avancés la competició. La realitat, però, és que quan falten només nou jornades perquè la Tercera Divisió finalitzi, la Montañesa ocupa la segona posició a només dos punts del líder, el Llagostera. El somni dels playoffs d’ascens a Segona B comença a fer-se realitat tot i que el pressupost de l’equip és molt inferior al d’alguns rivals directes com el Reus, el Cornellà o l’Europa.

Precisament el Reus va ser el rival d’aquest passat diumenge, i tot i que els de Miki Carrillo van aguantar durant el primer temps la pressió que exercien els tarragonins, i fins i tot el porter Marc Ramírez va aturar un penal, a la represa els locals van trobar-se amb un gol afortunat al minut 3 i ja no van deixar escapar la victòria. Després d’una primera part molt disputada, tot i que amb clar domini del Reus, aquest gol va fer molt mal a la Montañesa que es va venir avall i no va poder evitar sortir golejat per 3 a 0 de l’estadi tarragoní.