Onze persones van ser detingudes el passat 12 de juny en un dispositiu policial que es va posar en marxa a primera hora del matí al districte i en altres localitats de l’Àrea Metropolitana contra el tràfic de drogues.

Els investigats i posteriorment detinguts distribuïen heroïna des de domicilis dels barris de Verdum i Roquetes. Durant l’operació la policia també es van intervenir altres substàncies, així com eines per a la seva manipulació, diners i un llistat de control de les vendes.

L’operatiu el van fer de forma conjunta els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. La policia també va fer entrades als municipis de Cerdanyola del Vallès, Sant Adrià de Besòs i l’Hospitalet de Llobregat. Tot i això, no es coneixen gaires detalls de l’operatiu, ja que el cas està sota secret de sumari.

TRES DETINGUTS
En el cas de Nou Barris, els registres policials es van fer, concretament, en un edifici situat al número 115 de la Via Júlia, on es van detenir, almenys, tres persones. La policia també va fer registres en dos edificis dels carrers Rasos de Peguera i Almagro.