La Monta continua amb la mala ratxa fora de casa. Foto: Arxiu

L’exjugador de la Monta i ara al Prat, Sascha Andreu, no oblidarà mai el partit de diumenge passat al municipal Sagnier. El jugador va ser l’autor dels quatre gols que el seu equip va fer –en només vint minuts– i que van suposar la quarta derrota de la Monta a la lliga (4-2).

Tot i que els barcelonins es van avançar al marcador gràcies a un penal transformat per Uri Escabrós, el Prat es va refer i va plantar cara. Andreu feia l’empat ja a la segona part amb un cop de cap a l’àrea petita a la sortida d’un córner, i a partir d’aquí els del Baix Llobregat van obrir la llauna i van sentenciar el partit. Andreu, que va fer gols de totes les maneres, va tancar la golejada pratenca al minut 73. Poc abans, però, la Monta havia escurçat distàncies gràcies a un gol d’Antonio Gómez.

Amb aquest resultat, els de Toni Escudero cauen a la novena posició de la lliga, amb un còmput global de quatre victòries i quatre derrotats.

Diumenge la Monta jugarà el derbi barceloní contra l’Europa a la Bombonera, dos equips que ara per ara tenen els mateixos punts, 12. Els graciencs, setens, visitaran el coliseu de Nou Barris amb la necessitat de sumar per tal d’apropar-se a les places que donen accés al play-off, una situació idèntica a la de la Monta.

Aquesta situació augura un derbi barceloní emocionant i disputat que de ben segur superarà el que Europa i Sant Andreu van disputar la setmana passada i que va finalitzar amb empat a zero.